Stichting Victory Centre

Project: Op de fiets

Voor Stichting Victory Centre hebben we mogen werven voor het project "Op de fiets". Victory Centre wilde graag overgaan tot de aanschaf van een aantal fietsen die door de clienten gebruikt konden worden. Een dubbel doel aan de ene kant goed voor de gezondheid en conditie van de clienten aan de andere kant goed voor het milieu.

Via sponsoring via leverancier 12GO biking en de ondersteuning van diverse vermogensfondsen hebben we twintig stevige stadsfietsen mogelijk kunnen maken.

Over Victory Centre:

Stichting Victory Centre is een maatschappelijke organisatie opgericht in 1996 en gevestigd in Rotterdam. De stichting is stevig verankerd in de maatschappij en de samenleving en heeft sinds haar oprichting bewezen een functie te kunnen vervullen. De organisatie reikt een helpende hand uit naar mannen en vrouwen die zijn vastgelopen in het leven. In het bijzonder door drugs-en of alcoholverslaving en andere psychosociale problemen. Hen simpelweg bed, bad en brood te bieden is onvoldoende. Het gaat er juist om dat de mensen de juiste ondersteuning en begeleiding krijgen waardoor ze weer terug kunnen naar een zelfstandiger bestaan.

Voor meer informatie over Victory Centre klik hier

Bouriciuslaan 43

9203 PC Drachten

+31 (0)6 13590008

Grantwriting en Advies

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page