Grantwriting

1/3
God loves with a great love the man whose heart is bursting with a passion
for the impossible
.

William Booth
 

Grantwriting

Grantwriting of gewoon in het Nederlands Vermogensfondsaanvragen is onze hoofdactiviteit. Hierin zijn we de specialist. We kunnen u van dienst zijn met de onderstaande activiteiten:

 

Quickscan: Door middel van een gratis quickscan beoordelen we uw project op werfbaarheid. Op basis van deze scan brengen we een advies uit.
 

Vermogensfonds- en subsidieaanvragen:  Het aanvragen vanuit een grote database aan fondsen en subsidieverstrekkers. Kosten worden afgerekend tegen een vast percentage van de opbrengst. Wij werken op No-cure Less-pay basis.

Buitenlandse fondsen: In Nederland is een keur aan vermogensfondsen beschikbaar voor de realisatie van projecten. Voor sommige projecten kan het verstandig en nodig zijn om buiten onze landsgrenzen te zoeken naar financiering. Hiervoor hebben we een ruime database aan met name Amerikaanse fondsen. Vraag naar de mogelijkheden.

Eindevaluatie: Om u te ontzorgen kunnen we op basis van een uurtarief de eindrapportage naar de fondsen verzorgen
 

Fondsenservice:  Als u zelf het schrijfwerk en de opvolging van het project wil uitvoeren dan kunnen we ook voor u een shortlist van geschikte fondsen aanleveren.
 

Bouriciuslaan 43

9203 PC Drachten

+31 (0)6 13590008

Grantwriting en Advies

  • LinkedIn Social Icon
  • Wix Twitter page